Ik ben Andrea Tap, getrouwd en moeder van 2 mooie lieve kinderen.
Ruim 13 jaar ben ik werkzaam geweest als psychiatrisch verpleegkundige en cognitief gedragstherapeutisch medewerker binnen een grote GGZ instelling. Ik maakte deel uit van een multidisciplinair behandelteam binnen diverse opname afdelingen. Een werkplek waar ik lange tijd met veel plezier en passie heb gewerkt. Mijn doel was telkens weer om patiƫnten handvatten te bieden waarmee ze hun leven stap voor stap weer konden oppakken.


Toch ontstond de behoefte naar een meer zelfstandige functie, waar ik echt helemaal kon aansluiten bij mensen en hun problemen , zonder belemmerd te worden door kaders waar grote GGZ instelling soms mee te maken hebben. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest als POH GGZ binnen de huisartsenzorg. In deze functie begeleide ik mensen met uiteenlopende psycho-sociale problemen of psychische klachten zoals angstklachten, depressieve klachten, burn-out, rouwverwerking, negatief zelfbeeld etc

Sinds 2022 ben ik werkzaam binnen Together, waar ik al mijn ervaring mag inzetten o.a. in de functie als assistent-manager. Daarnaast ben ik binnen Together kwaliteitsfunctionaris en coach ik het team in het omgaan met clienten met psychiatrische problematiek en/of gedragsproblemen.

Tot slot biedt ik binnen Together de mogelijkheid om individuele begeleiding te bieden wanneer je worstelt met diverse psychische klachten en/of psychosociale problemen. Want iedereen kan vroeg of laat in zijn of haar leven te maken krijgen met psychische klachten. Soms lukt het om zelf weer op te krabbelen echter soms lukt dit niet of blijf je het moeilijk vinden om met bepaalde situaties, gevoelens of gedachten om te gaan. Weet dat je problemen nooit raar of gek zijn. Ik luister graag en kan je helpen om jezelf te begrijpen. Vandaaruit kunnen we samen stappen zetten om je klachten te verminderen. Ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie en Acceptance & commitment therapy. Mochten we concluderen dat ik niet de juiste hulpverlener voor u ben, kan ik je advies geven over diverse passende behandeltrajecten in de regio.